Totale renovatie

10 jaar

toonaangevend in jouw markt

15+

totaal projecten

10 jaar

garantie

Nood aan een totaalrenovatie van uw woning, of wilt u een bestaande woning uit te breiden? Dan is AK Design uw geschikte partner om het project van A tot Z op te volgen.

Om tot een totaalrenovatie van uw woning te komen is heel wat overleg nodig, vandaar werken wij volgens een systeem waarbij feedback een essentiele rol speelt.

Waarom zou je bij een totaalrenovatie project voor AK Design kiezen?

Van A tot Z

Geen nood om verschillende vakmannen te contacteren waardoor je met een eindeloze werf zit opgescheept. AK Design kan namelijk alle elementen van uw huis renoveren. Van uw gevel tot de binnenwanden, van meubels op maat tot poolhouses.

Een contactpersoon

Bij AK Design heb je één contactpersoon, dit zorgt ervoor dat u tijdens uw project met alle opmerkingen & vragen bij deze persoon terecht kunt.

Transparantie

Bij de start van uw renovatieproject proberen we al meteen een duidelijk beeld te schetsen van budget & tijd. Als er na onverwachte omstandigheden of op vraag van u nog elementen bijkomen, dan zal hier open en eerlijk over gecommuniceerd worden.

Duurzaam & Kwaliteit

De gebruikte materialen van AK Design moeten steeds aan enkele criteria voldoen zodoende wij ermee aan de slag gaan. Duurzaamheid & kwaliteit zijn kenmerken die wij hoog in het vaandel dragen.

Feedbackfases

Overleg met de opdrachtgever en eventueel de architect is waar wij op werken. Na aflevering van een individueel element van het project gaan wij meteen in overleg met u om eventuele aanpassingen door te voeren. Ook tijdens de werken kan u ons op elk moment aanspreken.

Eindresultaat

En uiteraard, het eindresultaat. Een tevreden klant zorgt voor een tevreden schrijnwerker.

AK Design bevat pure vakmanschap met een gepersonaliseerde begeleiding van uw project op maat.

Enkele realisaties

 Contacteer ons nu vrijblijvend met al je vragen!