Over ons

Wie zijn wij? Hoe gaan wij aan de slag? Waarom kiezen voor AK Design

10+
Jaar ervaring
250+
Tevreden klanten
1000+
Tassen koffie gedronken

Wie zijn wij?

AK Design staat voor Alban Kica, een gedreven schrijnwerker die gepassioneerd is door de verschillende houtsoorten en technologieën die erbij toedragen een strak en duurzaam interieur te creëren.

Al enkele jaren proberen we een snelle en kwaliteitsvolle service aan te bieden, dit zowel in West- als Oost-Vlaanderen. Huidige projecten hebben we vooral in Oostende-Middelkerke-Brugge-Torhout-Zedelgem-Bredene, ... Maar dit zal ons zeker niet tegenhouden om daarbuiten te werken.

Hoe gaan wij aan de slag?

Samen met de klant gaan wij bekijken wat de wensen zijn, welke budgetten beschikbaar zijn en op welke termijn u dit graag gerealiseerd ziet worden. Vervolgens maken wij voor u een vrijblijvende offerte op zodoende u een logisch en geheel beeld krijgt van zowel de kostprijs, het verloop & de duratie van het project.

Uw aanspreekpunt doorheen de werken is dan ook Alban Kica, waarbij je steeds met opmerkingen en ideeën terecht kan. Dit zowel vooraf als tijdens de werken.

Waarom kiezen voor AK Design?

Van A tot Z

Geen nood om verschillende vakmannen te contacteren waardoor je met een eindeloze werf zit opgescheept. AK Design kan namelijk alle elementen van uw huis renoveren. Van uw gevel tot de binnenwanden, van meubels op maat tot poolhouses.

Een contactpersoon

Bij AK Design heb je één contactpersoon, dit zorgt ervoor dat u tijdens uw project met alle opmerkingen & vragen bij deze persoon terecht kunt.

Transparantie

Bij de start van uw renovatieproject proberen we al meteen een duidelijk beeld te schetsen van budget & tijd. Als er na onverwachte omstandigheden of op vraag van u nog elementen bijkomen, dan zal hier open en eerlijk over gecommuniceerd worden.

Duurzaam & Kwaliteit

De gebruikte materialen van AK Design moeten steeds aan enkele criteria voldoen zodoende wij ermee aan de slag gaan. Duurzaamheid & kwaliteit zijn kenmerken die wij hoog in het vaandel dragen.

Feedbackfases

Overleg met de opdrachtgever en eventueel de architect is waar wij op werken. Na aflevering van een individueel element van het project gaan wij meteen in overleg met u om eventuele aanpassingen door te voeren. Ook tijdens de werken kan u ons op elk moment aanspreken.

Eindresultaat

En uiteraard, het eindresultaat. Een tevreden klant zorgt voor een tevreden schrijnwerker.

AK Design bevat pure vakmanschap met een gepersonaliseerde begeleiding van uw project op maat.

Wij hebben een eerste opdracht aan AK Design uitgegeven na hem aan het werk gezien te hebben als schrijnwerker voor Belisol in een project van vernieuwing van ramen en deuren. Elke vraag om een afwerking hierbij anders uit te voeren werd op staande voet gedaan.

 

Al de werken die AK Design later voor ons heeft verwezenlijkt waren telkens met professionalisme en perfectie uitgevoerd.

 

Telkens een snelle uitvoering dankzij zeer performant gereedschap.

 

Alban Kica de baas van AK Design heeft excellente ideeën en geeft telkens degelijk advies. Alle werken worden door hemzelf uitgevoerd. Een zeer open en soepele persoonlijkheid ten optie van de verschillende vereisten die we soms eisten. Telkens zeer proper werk. Opkuisen na de werken steeds perfect gedaan en nooit enige beschadiging ondervonden. Telkens professionele uitvoering van A tot Z met een zeer goede kwaliteit prijsverhouding.

 

Om het kort te maken telkens een zeer goede verassing.


Onze opinie : AK Design ….. GA ERVOOR !

Marc en Liliane

 Contacteer ons nu vrijblijvend met al je vragen!